Hogyan legyen a kertben rend egy kattintásra?

Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy az egyik legidegesítőbb probléma amikor nem találunk semmit. Érdemes megfigyelni azt is, hogy amikor rend van körülöttünk még a közérzetünk is jobb és pillanatok alatt válik átláthatóvá minden. Nyári otthonunk, kertünk átláthatóságára és vizuális élményének fokozására nyújtunk most rendteremtő megoldásokat.

kert, kerti tárolók, keri házak, üvegházak, melegágyak, fatárolók
Ezek a kerti tárolóban szebbek is lehetnének

Ismerősen bosszantó lehet az az állapot amikor a lakásban már nem fér el semmi, nincs már hely a szerszámoknak, a kerti bútorok téli tárolására, szanaszét hevernek a motorkerékpárok, a kerti felszerelések. Amikor felvetődik a gondolat milyen jól jönne egy tároló, amiben kényelmesen hozzáférünk kerti kellékeinkhez. Már rászánjuk magunkat a vásárlásra, de szeretnénk mindenképp biztonságos, megjelenésében modern és praktikusan használható darabra találni.

Kerti fémházak

Erre a problémára nyújtanak maximális megoldást minőségi profilozott acéllemezből készült, szellőző nyílásokkal is rendelkező kerti házikóink. Fém felületük fa mintázata igazán élethű, így természetes hatást keltve nem zavarják kertünk látképét. A természetes design és a kiváló minőség ötvöződik a karbantartást elenyészően igénylő kerti házainkban 10 év garancia biztosításával a korrózió ellen.
Fém szerkezetük jelentősen növeli a házak stabilitását. Az alapszerkezetük segítségével könnyen elhelyezhetjük bármilyen felületen függetlenül attól, hogy az füves, kavicsos, koszos és így tovább. További előnyük, hogy könnyen áttelepíthetőek egyik pontból egy másikba. Könnyen és gyorsan építhetőek, így időt és energiát is megtakaríthatunk velük.

Kerti műanyag házak

Ha nem a fém nyeri el a tetszésünket, akkor a minőségi műanyag kerti házak is megbízhatóan védik a tárolt kerti berendezéseket. A rendkívül tartós műanyagból készült kerti házak karbantartást nem igényelnek és könnyen összerakhatók. A tágas bejáratú és kényelmes belmagasságú műanyag kerti házak reteszelhetők, és egész évben félelem nélkül tárolhatók a kerti szerszámok és felszerelések.

Fatárolók

Fejtörést tud okozni, hogy hova is tegyük a tűzifát, ahol biztosítva van a tüzelő gyors száradása és szellőzése. Igenis szeretnénk mindig kéznél tudni a száraz tüzelőt! Természetesen mindenre van megoldás. Kiváló lehetőséget kínálnak a családi ház, nyaraló akár kerti tároló mellé felállítható tűzifa tárolóink. Stabilak, esztétikusak, alkalmasak az egész éves tárolásra és semmilyen karbantartást nem igényelnek. Abszolút ellenálló és karbantartásmentes anyagból készültek. Nem kell óvni őket a napsugarak, jégeső, fagy vagy másféle csapadéktól sem.

Üvegházak

Miért járnánk állandóan piacra, amikor saját magunknak is tudunk termelni a kertben rendezett körülmények között. Üvegházban meg is tudjuk hosszabbítani a termesztés aktív időszakát. Polikarbonátból készült üvegházaink a hő kétszeresét képesek magukba zárni, mint a klasszikus (üveg) üvegházak. Nagyon kényelmesen bejuthatunk, köszönhetően a megfelelő nagyságú bejárati ajtóknak. A növények túlmelegedésének megelőzése érdekében tetőablakokkal is rendelkeznek, biztosítva a megfelelő szellőztetést.

Melegágyak

Ez mind szép és jó, de kicsi a kert egy üvegháznak? Ha minden vágyunk, hogy zöldségeket termesszünk, a kétrészes melegágy lesz legjobb kerti barátunk. Növényeink biztonságban lesznek a fagy és a káros UV sugarak elől is. Meggátolhatjuk, hogy a Nap megégesse, vagy épp a nagy hidegben megfagyjanak a növényeink.
Egy biztos! Akár üvegházat akár melegágyat választunk, mindkét esetben megtapasztaljuk a saját termés betakarításának örömét.

Úgy érzi eljött az idő, hogy kertje rendezett pompájában tündököljön? Csak egy kattintásra van tőle!

További kerti eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük