Fedél a G21 Gourmet Miracle főzőedényhez (ø28 cm)

4 687 Ft

Fedél a G21 Gourmet Miracle főzőedényhez (ø28 cm): A speciálisan kialakított fedél párologtató nyílással és szűrővel teszi még élvezetesebbé a főzést

1-3 munkanap

 

Leírás

Fedél a G21 Gourmet Miracle főzőedényhez (ø28 cm) termék leírása

A speciálisan kialakított fedél párologtató nyílással és szűrővel teszi még élvezetesebbé a főzést. A fejlesztés során külön figyelmet kapott a fedél kialakítása. Mindig ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg a Greblon® réteget a rosszul elhelyezett fedéllel.

Nagy előnye az általánosan használt főzőedényekhez képest a párologtató nyílás, illetve a szűrő. Nem kell többé attól tartania, hogy megégeti a kezét, amikor kiönti a forró vizet a tésztából, vagy burgonyából.

Ellenálló anyag

A G21 Gourmet Miracle fedele edzett és tartós üvegből készült, vastagsága 4 mm. Mosogatógépben mosható. A sütőben 180 °C-ig ellenáll a hőnek.

Miben rejlik a GREBLON® C3 bevonattal rendelkező edények előnye?

GREBLON® C3 egy roppant kemény, ellenálló anyag. A piacon többféle greblon bevonat létezik. A G21 Gourmet Miracle ezek közül is a legjobbal van bevonva. A háromrétegű, üvegkerámia erősítésű GREBLON® C3 + rendkívül kemény, karcolásálló, kopásálló, és semmilyen körülmények közt nem engedi, hogy a nyersanyagok a falakra tapadjanak.  Igen, a GREBLON® C3 + semmilyen élelmiszer nem tapad, így lehetetlen bármit is leégetni benne.

Tulajdonságok:

  • Márka: G21
  • Átmérő: 28 cm
  • Főzőedény űrtartalma: 7 l
  • Fedél anyaga: üveg
  • Fal vastagsága: 4 mm
  • Hő ellenállás: 180 °C-ig

További konyhai eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Anyag

Rozsdamentes acél

Átmérő

28 cm

Termékcsoport

Edények, evőeszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fedél a G21 Gourmet Miracle főzőedényhez (ø28 cm)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük