G21 California BBQ Premium Line grill, 4 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő

148 612 Ft

G21 California BBQ Premium Line grill: A gázgrillek nagyon modernek, használatuk roppant praktikus, fém profil, ami megakadályozza a zsír lefolyását acél szerkezet, egyszerű összeszerelés

Készlethiány! Várható érkezés 2021. május közepe

 

Leírás

G21 California BBQ Premium Line grill leírása

Leírás:

A G21 California BBQ Preium Line Flame Tamer rendszerrel, öntöttvas ráccsal, öntöttvas lemezzel, elektromos gyújtással, gázszabályozással, 3,15 W-os oldalsó égővel és három rozsdamente 3,5 kW főégővel rendelkezik.

A grillpartik manapság nagyon népszerűek. A klasszikus fával vagy szénnel működő grillek mellett szintén keresettek a gázgrillek, mert nagyon modernek és használatuk roppant praktikus.

A kerti gázgrillekkel még a kezdők is kiváló ételeket tudnak készíteni. Elég csatlakoztatni egy gázpalackot és a szerkezet máris készen áll a használatra. Szintén hasznos tulajdonsága, hogy a grillezés végeztével nem kell eltakarítani a hamut és a megmaradt fa- és szénmaradványokat.

A G21 California BBQ Premium Line grill mozgatható (két kisebb és két nagyobb kereke van). A grill egy nagyon praktikus hőmérővel van ellátva, mellyel meghatározhatjuk az optimális hőmérsékletet a grillezéshez.

G21 kerti grill

A grill egy csuklós fedéllel rendelkezik, mely lefedi az összes égőt, továbbá az oldalán polcokkal a munka megkönnyítéséhez. A bal polc alatt egy tárolóedény van, amibe beleteheti pl. az előre bepácolt húst. A jobb polc alatt van az oldalsó égő. Az ajtók rozsdamentes acélból készültek.

Flame Tamer rendszer

Közvetlenül az égők felett egy fém profil van, ami megakadályozza a zsír lefolyását a lángokba. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a rács csak közvetlenül az égő felett melegedjen át, így egyenletes sütést biztosít az egész rács felületén. A keletkezett zsír pedig lefolyik a grill oldalán az aljában elhelyezett gyűjtőtartályba.

A kerti grillhez most ajándékba kapja a nyomáscsökkentőt és a gázpalack csatlakozásához szükséges tömlőt. A California BBQ grillhez megvásárolható nyárstűt a weboldalunkon a 6390307 azonosítószám alatt találja.

2018 újdonsága

A California BBQ grill 2018 óta új öntötvas rostéllyal és öntörvas lemezzel van ellátva. Az öntötvas kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek és felülete kevésbé tapad, mint a többi rostélyhoz használt anyagnak, ezáltal könnyebben karbantartható.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A +2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után

Specifikációk

  • Főégők: 3 x 3,5 kW
  • Oldalsó égő: 1 x 3,15 kW
  • Teljesítmény: 13,65 kW/h
  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Csomagolás méretei: 75 x 58 x 54 cm
  • Súly: 41 kg
  • Csomagolás súlya: 45 kg
  • Ajándék nyomascsökkentő

A csomag tartalma:

   • G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill
   • Öntöttvas rostély
   • Öntöttvas lemez
   • A gázpalack csatlakoztatásához szükséges tömlő
   • Nyomáscsökkentő

További kerti eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Szín

Fém

Anyag

Rozsdamentes acél

Szélesség

134 cm

Mélység

50 cm

Magasság

116 cm

Súly

41 kg

Termékcsoport

Kerti gázgrill

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 California BBQ Premium Line grill, 4 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük