G21 GA-TZ12-3,8M teleszkópos létra/állvány

64 712 Ft

G21 GA-TZ12-3,8M teleszkópos létra/állvány:  erős és tartós konstrukcióval rendelkezik a duralimínium profiloknak köszönhetően

Rendelésre 1-3 munkanap

 

Leírás

G21 GA-TZ12-3,8M teleszkópos létra/állvány leírása

Ez a kiváló modell – szakemberek számára kifejlesztve – meglehetősen merev konstrukcióval rendelkezik, a könnyű alumíniumból készült vázat nem nehéz cipelni, az egyedi tervezésnek köszönhetően pedig könnyen összecsukható és mérete a minimálisra csökkenthető.

A felsorolt a tulajdonságoknak nem csak a profik, de akár Ön is hasznát veheti a műhelyben, otthon vagy a kertben. A létra tárolási mérete – speciális összecsukató szerkezetének köszönhetően – nagyon kicsi, amit minden bizonnyal megoldást jelenthet a műhelyben vagy otthonukban helyhiánnyal küszködőknek, illetve azoknak, akik napi rendszerességgel használják a terméket és ahol mindennapos problémát jelent a szállítás.

Minden konstrukciós elem az ergonomikus elvek szerint készült és segíti egyszerű és könnyű használatot. Nagyon népszerű, könnyű, összecsukható alumínium teleszkópos létra, mely egy pillanat alatt átalakítható állólétrára.

Paraméterek:

Az összecsukott létra hossza: 0,9 m
Maximális hossz eltolt állapotban:3,8 m
Állólétra magassága 1,9 m

  • Állítható hosszúság
  • A létra hosszanti irányban való eltolásával és a biztonsági zár segítségével a létra bármely magasságba állítható
  • Állólétrává alakítható
  • Csomag mérete 93x53x23 cm
  • Súly 16 kg
  • Terhelhetőség 150 kg-igNagyon népszerű, könnyű szerkezetű, összecsukható teleszkópos alumínium létra. Egyszerű szállítás és tárolás. Kiváló minőségű, német G21 márkájú teleszkópos létra. Minőségi garancia! 2 teljes év!

További információk

Súly

15 kg

Terhelhetőség

150 kg

Hosszúság

3,8 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 GA-TZ12-3,8M teleszkópos létra/állvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük