G21 Gourmet Magic főzőedény (ø28 cm)

13 471 Ft

G21 Gourmet Magic főzőedény (ø28 cm): Kiváló minőségű, tartós, egyedi kialakítású precíz megdolgozással és egyedülálló tulajdonságokkal

1-3 munkanap

 

Leírás

G21 Gourmet Magic főzőedény (ø28 cm) termék leírása

Kiváló minőségű, tartós, egyedi kialakítású precíz megdolgozással és egyedülálló tulajdonságokkal. A G21 Gourmet Magic készlet darabjai rövid  idő alatt konyhája legkedvesebb darabjaivá válnak. Miben különböznek a többi edénykészlettől?

Minőségi, jól bevált  anyag

A Stainless Steel 304 rozsdamentes acél , más néven 18/10 CrN króm-nikkel acél bizonyított minőségű és az egyik leggyakrabban használt anyag gasztró eszközökhöz. Az említett élelmiszeripari acél 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Az élelmiszeriparhoz különösen alkalmas, mert nem sérülékeny és ellenáll a rozsdának. Ezt még esetünkben a speciális felületi polírozás is támogatja.

Páraelvezető nyílás / tésztaszűrő

A leggyakrabban használt edényekkel ellentétben a páraelvezető nyílás/ tésztaszűrő a fedél oldalán van. Így nem kell félni, hogy a forró víz leöntésekor megégeti a kezét a forró vízzel vagy párával. Ha pedig nem akarja hogy a pára kicsapódjon, elég csak a fedőt elforgatni úgy, hogy a nyílások takarásban legyenek.

G21 Gourmet Magic főzőedény (ø28 cm)

Kiváló fedőkialakítás

Nagy hangsúlyt fektettünk a fedő kialakítására is, melyek 4 mm vastag edzett üvegből készültek. Moshatók mosogatógépben és a sütőben is használhatók 180 ° C-ig.

G21 Gourmet Magic főzőedény (ø28 cm)

Az előnyök összefoglalása

Kiváló minőségű réteges alj, ami 5,7 mm a 16-24 cm átmérőjű fazekaknál és 4,2 mm a 24 cm-es serpenyőnél. A vastag falak 0,7 mm-esek és kiválóan, egyenletesen vezetik a hőt. Tartósan ellenállnak a karcolásoknak és a rozsdának. Az edények 350° C, a fedők pedig 180 ° C-ig ellenállnak a hőnek. Formatervezésüknek köszönhetően nem csak hatékonyan dolgoznak, de roppant elegánsak, így illenek minden konyhába.

G21 Gourmet Magic főzőedény (ø28 cm)

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Specifikáció:

  • 28 cm átmérőjű főzőedény üvegfedővel
  • Űrtartalom: 7 l
  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Kúp alakú test
  • Tésztaszűrő /  páraelvezető nyílások 2 méretben

További konyhai eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Anyag

Rozsdamentes acél

Átmérő

28 cm

Termékcsoport

Edények, evőeszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 Gourmet Magic főzőedény (ø28 cm)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük