G21 Gourmet Miracle edénykészlet (9 db)

59 353 Ft

G21 Gourmet Miracle edénykészlet (9 db): Kiváló minőségű, tartós, egyedi kialakítású precíz megdolgozással és egyedülálló tulajdonságokkal

1-3 munkanap

 

Leírás

G21 Gourmet Miracle edénykészlet (9 db) termék leírása

A G21 Gourmet Miracle rozsdamentes acél edénykészlet GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel már első látásra elvarázsol. Speciális 18/10 CrNi rozsdamentes élelmiszeripari acél GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel tulajdonságainak köszönhetően tökéletes anyag az edények kialakításához.

Miben rejlik a GREBLON® C3 bevonattal rendelkező edények előnye?

GREBLON® C3 egy roppant kemény, ellenálló anyag. A piacon többféle greblon bevonat létezik. A G21 Gourmet Miracle ezek közül is a legjobbal van bevonva. A háromrétegű, üvegkerámia erősítésű GREBLON® C3 + rendkívül kemény, karcolásálló, kopásálló, és semmilyen körülmények közt nem engedi, hogy a nyersanyagok a falakra tapadjanak.  Igen, a GREBLON® C3 + semmilyen élelmiszer nem tapad, így lehetetlen bármit is leégetni benne.

Minőség és bevált anyag

A Stainless Steel 304 rozsdamnetes acél , más néven 18/10 CrN króm-nikkel acél bizonyított minőségű és az egyik leggyakrabban használt anyag gasztró eszközökhöz. Az említett élelmiszeripari acél 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Az élelmiszeriparhoz különösen alkalmas, mert nem sérülékeny és ellenáll a rozsdának. Ezt még esetünkben a speciális felületi polírozás is támogatja.

g21-gourmet-miracle-edenykeszlet-9-db-kep14

Odaégett étel? Ennek mindörökre vége

G21 Gourmet Miracle edénykészletben különleges tulajdonságainak köszönhetően nem lehet odaégetni az ételt. Az erős falak,  és a többrétegű alj, melyben nincs levegő , kiválóan és egyenletesen vezeti a hőt, így az ételek elkészítése is egyszerűbb.

Páraelvezető nyílás / tésztaszűrő

A leggyakrabban használt edényekkel ellentétben a páraelvezető nyílás/ tésztaszűrő a fedél oldalán van. Így nem kell félni, hogy a forró víz leöntésekor megégeti a kezét a forró vízzel vagy párával. Ha pedig nem akarja hogy a pára kicsapódjon, elég csak a fedőt elforgatni úgy, hogy a nyílások takarásban legyenek.

g21-gourmet-miracle-edenykeszlet-9-db-kep13

Kiváló fedőkialakítás

Nagy hangsúlyt fektettünk a fedő kialakítására is, melyek 4 mm vastag edzett üvegből készültek. Moshatók mosogatógépben és a sütőben is használhatók 180 ° C-ig.

g21-gourmet-miracle-edenykeszlet-9-db-kep12

Az előnyök összefoglalása

Kiváló minőségű réteges alj, ami 5,7 mm a 16-24 cm átmérőjű fazekaknál és 4,2 mm a 24 cm-es serpenyőnél. A vastag falak 0,7 mm-esek és kiválóan, egyenletesen vezetik a hőt. Tartósan ellenállnak a karcolásoknak és a rozsdának. Az edények 350° C, a fedők pedig 180 ° C-ig ellenállnak a hőnek. Formatervezésüknek köszönhetően nem csak hatékonyan dolgoznak, de roppant elegánsak, így illenek minden konyhába.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Műszaki adatok:

  • Főzőedény fedéllel páraelvezető / tésztaszűrő nyílással (nyílások 2 méretben)
  • 24 cm átmérőjű serpenyő tapadásmentes felülettel fedő nélkül
  • Főzőedények alj vastagsága 16-24 cm-ig 5,7 mm
  • Serpenyő 24 cm átmérővel alj vastagsága 4,2 mm
  • Fedő edzett üvegből 4 mm vastagsággal

A készlet tartalma:

  • 16 cm-es lábas üveg fedéllel (1,5 l űrtartalom)
  • 18 cm-es fazék  üveg fedéllel l (2 l űrtartalom)
  • 20 cm-es edény üveg fedéllel (2,5 l űrtartalom)
  • 24 cm-es edény üveg fedéllel (4 l űrtartalom)
  • 24 cm-es serpenyő tapadásmentes, fedél nélkül

További konyhai eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Anyag

Rozsdamentes acél

Termékcsoport

Edények, evőeszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 Gourmet Miracle edénykészlet (9 db)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük