G21 Gourmet Miracle főzőedény (ø28 cm)

14 641 Ft

G21 Gourmet Miracle főzőedény (ø28 cm): Kiváló minőségű, tartós, egyedi kialakítású precíz megdolgozással és egyedülálló tulajdonságokkal

1-3 munkanap

 

Leírás

G21 Gourmet Miracle főzőedény (ø28 cm) termék leírása

A G21 Gourmet Miracle rozsdamentes acél edénykészlet GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel már első látásra elvarázsol. Speciális 18/10 CrNi rozsdamentes élelmiszeripari acél GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel tulajdonságainak köszönhetően tökéletes anyag az edények kialakításához.

Miben rejlik a GREBLON® C3 bevonattal rendelkező edények előnye?

GREBLON® C3 egy roppant kemény, ellenálló anyag. A piacon többféle greblon bevonat létezik. A G21 Gourmet Miracle ezek közül is a legjobbal van bevonva. A háromrétegű, üvegkerámia erősítésű GREBLON® C3 + rendkívül kemény, karcolásálló, kopásálló, és semmilyen körülmények közt nem engedi, hogy a nyersanyagok a falakra tapadjanak.  Igen, a GREBLON® C3 + semmilyen élelmiszer nem tapad, így lehetetlen bármit i leégetni benne.

Minőség és bevált anyag

A Stainless Steel 304 rozsdamentes acél , más néven 18/10 CrN króm-nikkel acél bizonyított minőségű és az egyik leggyakrabban használt anyag gasztró eszközökhöz. Az említett élelmiszeripari acél 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Az élelmiszeriparhoz különösen alkalmas, mert nem sérülékeny és ellenáll a rozsdának. Ezt még esetünkben a speciális felületi polírozás is támogatja.

Odaégett étel? Ennek mindörökre vége

G21 Gourmet Miracle edénykészletben különleges tulajdonságainak köszönhetően nem lehet odaégetni az ételt. Az erős falak,  és a többrétegű alj, melyben nincs levegő , kiválóan és egyenletesen vezeti a hőt, így az ételek elkészítése is egyszerűbb.

Páraelvezető nyílás / tésztaszűrő

A leggyakrabban használt edényekkel ellentétben a páraelvezető nyílás/ tésztaszűrő a fedél oldalán van. Így nem kell félni, hogy a forró víz leöntésekor megégeti a kezét a forró vízzel vagy párával. Ha pedig nem akarja hogy a pára kicsapódjon, elég csak a fedőt elforgatni úgy, hogy a nyílások takarásban legyenek.

Kiváló fedőkialakítás

Nagy hangsúlyt fektettünk a fedő kialakítására is, melyek 4 mm vastag edzett üvegből készültek. Moshatók mosogatógépben és a sütőben is használhatók 180 ° C-ig.

Az előnyök összefoglalása

Kiváló minőségű réteges alj, ami 5,7 mm a 16-24 cm átmérőjű fazekaknál és 4,2 mm a 24 cm-es serpenyőnél. A vastag falak 0,7 mm-esek és kiválóan, egyenletesen vezetik a hőt. Hihetetlenül ellenállóak a karcolásoknak s a rozsdának. Az edények 350° C, a fedők pedig 180 ° C-ig ellenállnak a hőnek. Formatervezésüknek köszönhetően nem csak hatékonyan dolgoznak, de roppant elegánsak, így illenek minden konyhába.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Specifikáció:

  • Rozsdamentes acél főzőedény tapadásmentes Greblon C3 + marble bevonattal (3 rétegű)
  • Űrtartalom 7l
  • Tésztaszűrő / páraelvezető nyílások 2 méretben a fedő oldalán
  • 28 cm átmérőjű, az alj vastagsága 6,2 mm
  • A fedő edzett üveg a vastagsága 4 mm

További konyhai eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Anyag

Rozsdamentes acél

Átmérő

28 cm

Termékcsoport

Edények, evőeszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 Gourmet Miracle főzőedény (ø28 cm)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük