G21 Gourmet Miracle serpenyő

16 217 Ft

G21 Gourmet Miracle serpenyő (ø28 cm): rozsdamentes acél serpenyő GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel már első látásra elvarázsolja Önt

1-3 munkanap

 

Leírás

G21 Gourmet Miracle serpenyő termék leírása

A G21 Gorumet Miracle rozsdamentes acél serpenyő GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel már első látásra elvarázsol. Speciális 18/10 CrNi rozsdamentes élelmiszeripari acél GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel tulajdonságainak köszönhetően tökéletes anyag az edények kialakításához.

Miben rejlik a GREBLON® C3 bevonattal rendelkező edények előnye?

GREBLON® C3 egy roppant kemény, ellenálló anyag. A piacon többféle greblon bevonat létezik. A G21 Gourmet Miracle ezek közül is a legjobbal van bevonva. A három rétegű, üvegkerámia erősítésű GREBLON® C3 + rendkívül kemény, karcolásálló, kopásálló, és semmilyen körülmények között sem engedi, hogy a nyersanyagok a falakra tapadjanak.  Igen, a GREBLON® C3 + semmilyen élelmiszer nem tapad, így lehetetlen bármit is leégetni benne.

Minőség és bevált anyag

A Stainless Steel 304 rozsdamentes acél , más néven 18/10 CrN króm-nikkel acél bizonyított minőségű és az egyik leggyakrabban használt anyag gasztró eszközökhöz. Az említett élelmiszeripari acél 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Az élelmiszeriparhoz különösen alkalmas, mert nem sérülékeny és ellenáll a rozsdának. Ezt még esetünkben a speciális felületi polírozás is támogatja.

g21-gourmet-miracle-serpenyo-kep4

Odaégett étel? Ennek mindörökre vége

G21 Gourmet Miracle serpenyőben különleges tulajdonságainak köszönhetően nem lehet odaégetni az ételt. Az erős falak,  és a többrétegű alj, melyben nincs levegő , kiválóan és egyenletesen vezeti a hőt, így az ételek elkészítése is egyszerűbb.
Tipp: Az edények minőségéről úgy győződhet meg, hogy kétszer koppint az edény aljára. Amelyik levegőt tartalmaz, az máshogy kong.

Figyeltünk a fedő tervezésekor is
A G21 Gorumet Miracle üveg fedele erős és ellenálló üvegből készült, mely vastagsága 4 mm. Aggodalom nélkül moshatja a fedelet és a serpenyőt is mosogatógépben.

Az előnyök összefoglalása
Kiváló minőségű 5,2 mm vastagságú réteges alj. A Greblon réteg ellenáll az égésnek és a sérüléseknek. Az erős falak effektíven és egyenletesen oszlatják el a hőt. Hihetetlenül magas ellenállóképesség a korrózió és karcolások ellen. A tiszta dizájn és a tökéletes forma konyhája díszévé válik.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Paraméterek:

  • Rozsdamentes acél Greblon C3+ bevonattal – háromrétegű márvány bevonattal
  • Alj vastagság: 5,2 mm
  • A fedő 4 mm vastag üvegből készült
  • 2+2 év garancia (regisztrációhoz kötött – http://g21-warranty.com)

További konyhai eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Anyag

Rozsdamentes acél

Átmérő

28 cm

Termékcsoport

Edények, evőeszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 Gourmet Miracle serpenyő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük