G21 NG-16 rovarcsapda

17 550 Ft

G21 NG-16 rovarcsapda: az ultraibolya sugarak fényét használja olyan hullámhosszon, amelyen bizonyított, hogy a leginkább hatásos a repülő rovaroknál

Rendelésre 1-3 munkanap

 

Leírás

G21 NG-16 rovarcsapda leírása

Zümmögő legyek, csípős szúnyogok és bosszantó molylepkék, ezek a rovarok pokollá tehetik az életet vidéken. Tönkretehtik az estéket, de az Önét nem kell hogy elrontsák. A megmentő a G21 NG-16 rovarcsapda lehet.

Hogyan működik?

Az elektromos rovarcsapda az ultraibolya sugarak fényét használja olyan hullámhosszon, amelyen bizonyított, hogy a leginkább hatásos a repülő rovaroknál amelyek érzékenyek a fényre, mint a legyek, lepkék, molyok, szúnyogok és egyéb repülő rovarok. Ezekre a rovarokra áramütést mér az elektromosan töltött fémrács segítségével.

Hova helyezzük?

A rovarcsapdát bárhova praktikusan elhelyezheti ahol van elektromos foglalat. Az ON/OFF gomb használatával egyszerűen bekapcsolhatja és már élvezheti is a nyugalmat zavaró zümmögés vagy fájdalmas csípések nélkül. Szeretné máshova helyezni? Ez sem probléma. Csak megfogja a felső részen található fogantyúkat és máris áthelyezeheti, ahova szükséges.. Ideális használni lakásban, gyárakban, gyors éttermekben, vendéglőkben, büfékben, irodákban vagy kórházakban, vagy egyéb helyeken.

Nem tartalmaz kémiai anyagokat, nincs szaga, nem spray, nincs rendetlenség és szennyezés, a G21 NG-16 rovarcsapda nem káros az emberek egészségére, sem a háziállatokéra.

Paraméterek:

  • Feszültség: 4000 V
  • Hatáskör: 50 m2
  • A csövek UV spektruma: 365 nm
  • Teljesítmény: 2 x 8 W
  • Csövek élettartama: 8000 óra
  • Anyag: ABS (hőálló műanyag)

További kerti eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Súly

1,85 kg

Szélesség

39,5 cm

Magasság

26 cm

Mélység

9 cm

Termékcsoport

Rovarcsapdák

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 NG-16 rovarcsapda” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük