G21 öntöttvas lemez a BBQ small, big, vagy ring grillhez

15 109 Ft

G21 öntöttvas rostély aBBQ small, big, vagy ring grillhez: Az öntöttvas rostélyon történő grillezés a „tökéletes ízek“ új dimenzióját tárja fel Ön előtt

Rendelésre 1-3 munkanap

 

Leírás

G21 öntöttvas lemez a BBQ small, big, vagy ring grillhez leírása

Az öntött vason történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa a G21 BBQ small, big, vagy ring grillnek? Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, paprikát, vagy más nyári finomságot grillez? Ebben az esetben szerezze be a G21 öntöttvas lemezt. Higgye el, ilyen ínycsiklandó steaket még nem evett.

Miért pont vas?
A vas az egyik legnépszerűbb anyagok közé tartozik, melyeket grillezéskor használnak. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is. A lemez minden felén más felületet találunk. Egyik fele sima, melyet leginkább a szeletelt zöldségek, sajtok grillezésekor használhatunk. Másik fele recés, mely tökéletes alapot biztosít a steakek grillezéséhez

Zöldségek finoman és egészségesen
Szívesen enne egy kis grillezett zöldséget? A zöldséget csak úgy grillezheti, ha nagy darabokban hagyja, nehogy beleessen a tűzbe. Szuper megoldás ez a grill lap. Így kedvenc zöldségeit grillezheti kis, vagy akár nagy darabokban is. Menjen biztosra, hogy az Ön által grillezett zöldségeket a barátai még sokáig emlegetni fogják.

Finom és omlós hús
A steaket istenien el lehet készíteni ezen a grill lapon, mivel a szaftja nem csöpög le a rácsokon, így omlósabb marad a hús.

Már előkészítette a húst és a zöldségeket? Itt az ideje akkor elővenni a grillt, és az öntöttvas lapot, hűtse be az italokat, és hívja át barátait, hogy egy felejthetetlen estét töltsenek együtt!

g21-ontottvas-lemez-a-bbq-small-big-vagy-ring-grillhez-kep2

További kerti eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Anyag

Öntöttvas

Termékcsoport

Kerti grill kiegészítők

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 öntöttvas lemez a BBQ small, big, vagy ring grillhez” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük