G21 tartalék izzó a Bubble rovarcsapdához

1 380 Ft

G21 tartalék izzó a Bubble rovarcsapdához: G21 tartalék izzó a Bubble rovarcsapdához  zümmögő legyek, csípős szúnyogok ellen

Rendelésre 1-3 munkanap

 

Leírás

G21 tartalék izzó a Bubble rovarcsapdához termék leírása

Zümmögő legyek, csípős szúnyogok és bosszantó molylepkék, ezek a rovarok pokollá tehetik az életet vidéken. Tönkretehetik az estéket, de az Önét nem kell hogy elrontsák. A megmentő a G21 Bubble rovarcsapda lehet.

Hogyan működik?

Az elektromos rovarcsapda az ultraibolya sugarak fényét használja olyan hullámhosszon, amelyen bizonyított, hogy a leginkább hatásos a repülő rovaroknál amelyek érzékenyek a fényre, mint a legyek, lepkék, molyok, szúnyogok és egyéb repülő rovarok. Ezekre a rovarokra áramütést mér az elektromosan töltött fémrács segítségével.

Hova helyezzük?

A rovarcsapdát bárhova praktikusan elhelyezheti ahol van lehetőség E27 villanykörte csatlakozáshoz. Élvezze nyugalmát rovarzümmögés és fájdalmas csípések nélkül. Ideális használni lakásban, gyárakban, gyors éttermekben, vendéglőkben, büfékben, irodákban vagy kórházakban, vagy egyéb helyeken.

Nem tartalmaz kémiai anyagokat, nincs szaga, nem spray, nincs rendetlenség és szennyezés, a G21 Bubble rovarcsapda nem káros az emberek egészségére, sem a háziállatokéra.

  • 5 W. teljesítmény

 

További kerti eszközeink

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Termékcsoport

Rovarcsapdák

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G21 tartalék izzó a Bubble rovarcsapdához” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük