Beltéri ajtók: üveg vagy marásminta?

Beltéri ajtókat otthonunkba ma már sokféle anyagösszetétel és stílus szerint választhatunk. Leginkább az ajtó látványa alapján döntünk.
Dekorfóliás beltéri ajtóink egyedi termékeknek minősülnek, különböző felületi színekkel, üvegezéssel vagy marásmintával is megrendelhetőek.

Miért érdemes üvegezett beltéri ajtókat választani?

Rendkívül mutatósak, különböző formájú kis üvegezett részekkel rendelkeznek az ajtónk, többféle elrendezésben is megvásárolhatóak, így valóban a saját ízlésünknek és othonunk stílusához illő beltéri ajtót tudjuk kiválasztani. Igazán modern és kifinomult hatást keltenek ezek az ajtók. Üvegezett ajtó vásárlásánál mindig felmerül a megfelelő hangszigetelés kérdése, pedig ugyanolyan jól tudnak hangszigetelni, mint tömör társaik.
A sötétebb közlekedőket is meg tudja világosítani, hiszen az üvegen keresztül ki tud szűrődni egy kis fény.

Beltéri ajtók: üveg vagy marásminta?
Beltéri ajtók

Üveg helyett marásminta?

Ha nem szeretnénk, hogy a kis üvegablakokon keresztül be lehessen látni a szobákba, illetve fényt sem szükséges a különböző helységekbe engednünk, lehetőségünk van igen sokféle marásmintát igényelni az ajtóra. Beltéri ajtóinkat MDF lap fedi le, mely kellően vastag a marásminták alkalmazáshoz.
Érdekesség: az MDF egy mesterséges faanyag, melyet úgy állítanak elő, hogy faőrleményt kevernek össze műgyantával, majd ezt a masszát táblásítják.

Beltéri ajtók: üveg vagy marásminta?
Dekorfóliás ajtók

A letisztultságot kedvelőket sem felejtettük el. Marás és üvegezés nélküli teli ajtók is rendelhetőek nálunk különböző színválasztékban.

Tekintse meg dekorfóliás beltéri ajtó megoldásainkat!

További információkért látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük