Bútorvasalatok: a hibátlanul működőképes bútorok kiegészítői!

Bútorvásárlásnál az esztétikum mellett nagyon fontos szerepet kap, hogy hosszú távra tudjunk tervezni velük.
Hogyan biztosíthatunk hosszan tartó működőképességet és felhasználói komfortot? Korszerű bútorvasalatok vásárlásával.

Bútorvasalatok: a hibátlanul működőképes bútorok kiegészítői!
Bútorvasalatok

Hogy mik is azok a bútorvasalatok?

Olyan bútoralkatrészek, melyek bizonyos elemek mozgatásáért felelősek. Bútorvasalatok közé soroljuk például a fiókok csúszásért felelős tartozékokat, az ajtókat mozgató kivetőpántokat és a felnyíló ajtókat mozgató szerkezeteket is. Minőségi vasalatok használatával évek múlva sem okoz bosszúságot egy akadozva működő fiók, vagy felnyíló ajtó, ami elengedi magát.

Felnyíló vasalatok előnye

A felsőszekrények legpraktikusabb nyitási megoldása. Használatukkal a mozgás- és a fejmagasság tere mindig szabad marad. Nagy felület nyitható velük egy mozdulattal, ezáltal komfortosan és könnyedén pakolhatóvá válnak a szekrények.

Fiókrendszer előnye

Esztétikus, helytakarékos, a modern lakberendezési trendeknek megfelelően beépített fiókok praktikus használatát kínálja.

Fióksínek előnye

Az egyik leghasznosabb kiegészítő a fióksín. A minőségi és tartós fióksín megkönnyíti a mindennapokat. Segítségével hosszú távon válik azonnal elérhetővé a fiókból használni kívánt kellék.

A kivetőpántok előnye

A bútorok fokozottabb igénybevételével a bútorpántok, kivetőpántok fontos nyitó és záróelemekké váltak a bútorajtók rögzítése során.

A konyhai fémrácsok előnye

Optimálisan és komfortosan helyezhetjük el konyhai eszközeinket bútoraink belsejébe. A fémrácsok használata kényelmes hozzáférést biztosít kiegészítőinkhez.

Tekintse meg professzionális bútorvasalat kínálatunkat! Rendeljen bútorai számára extra halk és hosszan tartó működést biztosító kiegészítő termékeket!

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük