Edények: a modern főzés elengedhetetlen eszközei!

Korszerű eszközök nélkül egy konyha sem működik tökéletesen. Hogy mik azok az eszközök, melyek nem hiányozhatnak egy jól felszerelt konyhából a zökkenőmentes főzéshez?

Az edények nagyon fontos kiegészítői a konyhai alapfelszerelésnek.
A G21 Gourmet Magic készlet darabjai rövid idő alatt konyhája legkedvesebb darabjaivá válnak.
Miben különböznek a többi edénykészlettől? A Stainless Steel 304 rozsdamentes acél, más néven 18/10 CrN króm-nikkel acél bizonyított minőségű és az egyik leggyakrabban használt anyag a gasztronómia eszközökhöz. Az említett élelmiszeripari acél 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Az élelmiszeriparhoz különösen alkalmas, mert nem sérülékeny és ellenáll a rozsdának. Ezt még esetünkben a speciális felületi polírozás is támogatja.

A leggyakrabban használt edényekkel ellentétben a páraelvezető nyílás (tésztaszűrő) a fedél oldalán van. Így nem kell félni, hogy a forró víz leöntésekor megégeti a kezét a forró vízzel vagy párával. Ha pedig nem akarja hogy a pára kicsapódjon, elég csak a fedőt elforgatni úgy, hogy a nyílások takarásban legyenek. Nagy hangsúlyt fektettünk a fedő kialakítására is, melyek 4mm vastag edzett üvegből készültek. Moshatók mosogatógépben és a sütőben is használhatók 180 °C-ig.

Edények: a modern főzés elengedhetetlen eszközei!
Edények

Egy jó serpenyő aranyat ér. A G21 Gorumet Magic serpenyő a konyhája ékéve válik. De mégis miben jobb a többi serpenyőnél? 4 évig garantáljuk a minőséget. Közkedveltségét annak köszönheti, hogy ellenáll a korróziónak. A serpenyő belső része teflon réteggel van bevonva, melynek köszönhetően mostantól egy étel sem ég oda, így zsír hozzáadása nélkül főzhet. A G21 Gorumet Magic üveg fedele erős és ellenálló üvegből készült, mely vastagsága 4mm. Aggodalom nélkül moshatja a fedelet és a serpenyőt is mosogatógépben. A tiszta dizájn és a tökéletes forma konyhája díszévé válik.

Legyen a főzés is élmény, ne csak az evés! Főzzön minőségi edényekben!

További információkért látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük