Konyhai kisgépek: forradalmi praktikum a konyhában!

Kezdjen szuper egészséges élet konyhai kisgépek segítségével!
Frissítővel indítaná a reggeleit? Gyümölcsprés használatával a gyümölcslevek a lassú facsarásnak köszönhetően gazdagok enzimekben és vitaminokban, így minden szükséges tápanyag a szervezetbe jut. A levek nemcsak nagyon finomak és vitaminokban gazdagok, de az otthon készített gyümölcslé előnye, hogy mindig tudja, mi kerül a gyümölcslébe és nem kell attól tartani, hogy felesleges ízfokozókat vagy hozzáadott cukrokat tartalmaz.

Konyhai kisgépek: forradalmi praktikum a konyhában!
Gyümölcsprések

Meghosszabbítaná a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, akár a gomba tárolási időtartamát?
A gyümölcsaszaló csökkenti az élelmiszerek víztartalmát. A szárítás az egyik legegészségesebb módja a tárolásnak, illetve alternatívája más tárolási, megőrzési módszereknek, mint például a fagyasztás, sózás.

Kiválóan alkalmas egészséges ételek előállítására, mint a banános chips, gyümölcsös tekercs, szárított hús és hasonlók. Gyümölcsaszaló használatával minden nyersanyag egyenletesen fog száradni. Az élelmiszerek elnyelik a hőt, minek hatására a nedvesség távozik belőlük vízgőz formájában.

Konyhai kisgépek: forradalmi praktikum a konyhában!
Gyümölcsaszalók

Hideget, meleget, édeset és sósat is készítene?
Korszerű turmixgéppel mindent készíthet. Gyümölcsös- és zöldséges smoothiet, egészséges levest, fitness koktél, vagy RAW desszertet az egész család számára. Vitamin bombát az edzés után, sorbetet és fagylaltot a gyerekeknek, zöldségkrémet, vagy akár mogyoróvajat is.

A G21 Perfect smoothie turmixgép használata és karbantartása is egyszerű. A tartályt nem kell csavargatni, csak egyszerűen ráhelyezi a blender testére. Rakja a tartályba a nyersanyagokat, majd turmixolás közben az ergonomikusan kialakított betolókar segítségével hozzányomhatja a késekhez az alapanyagokat. Csak három vezérlőgomb van, így nagyon egyszerű a kezelése. A turmixolás befejeztével csak ki kell öblíteni a tartályt, vizet tölteni bele, megnyomni párszor a PULSE gombot, majd újra kiöblíteni.
Így egyszerűen megtisztíthatja a tartályt a maradványoktól. A késeket elég egy szivaccsal vagy ronggyal áttörölni.

Konyhai kisgépek: forradalmi praktikum a konyhában!
Turmixgépek

Könnyedén keverne, reszelne, dagasztana és gyúrna?
A G21 Promesso konyhai robotgéppel, a konyhai kisgépek sztárjával, speciális édességre kifejlesztett fejének köszönhetően már egy ünnepség sem jelenthet kihívást. Ledarálja a húst, tésztát gyúr és dagaszt. Selymes smoothie-t turmixol és a diótól a kemény zöldségen át mindent lereszel.

A dagasztó kampó minden típusú tésztával elbánik. Így megkíméli Önt a sütés legkellemetlenebb feladatától. Bármilyen sütemény, vagy kalács elkészítése gyerekjátékká válik mindenki számára.

A keverő lapát jó szolgálatot tesz akár a piskótatészta készítésére is. Segítségével fenséges tortákat, finom falatkákat készíthetünk a vasárnapi falatozáshoz.
A habverő lapát a több irányú forgásnak köszönhetően álomszerű habot készít pillanatok alatt.
A süti formáló tartozék a tésztát az Ön elképzelései szerint alakítja. Így olyan édességeket készíthet, melyek nem csak finomak, hanem látványosak is.
A reszelő 3 féle fejjel rendelkezik, ami igazán megkönnyíti az előkészületeket. Az egyik lereszeli a diót, a másik pár másodperc alatt vékony zöldségszeleteket készít, a harmadik sajtot és krumplit reszel.

Ne felejtsen el szelni a frissen elkészült kenyérből, melynek tésztája szintén a robotgép segítségével készült!
A daráló fejhez hozzáerősítheti a tészta formáló fejet is. Így gyorsan és egyszerűen készíthet olasz penne, vagy spagetti tésztát. Annak érdekében, hogy a tészta ne ragadjon össze, speciális kiugrással rendelkezik.
A turmixolás is gyerekjáték az 1,6 l-es üveg tartálynak köszönhetően. Pillanatok alatt ínycsiklandó smoothie-t, vagy akár zöldséglevest is készíthet.

Elérkezett a konyhai kisgépek forradalma! Szerezze be hű segítőit a konyhába!

További információkért látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük