Gardrób kiegészítőkkel az álomgardrób még sosem volt ennyire valóságos!

A filmekből irigyelt, az üzletek polcaihoz hasonlóan ízléses elrendezéséről álmodozik gardróbjában? Megmutatjuk hogyan lehet áttekinthető rendszerezést kialakítani a különböző típusú ruhásszekrényekben.

Gardrób kiegészítőkkel az álomgardrób még sosem volt ennyire valóságos!
Gardrób kiegészítők

Gardrób kiegészítők használatával a kényelem veszi át a szerepet a ruhatárolás káoszával szemben.

A ruha rendszerezésénél egy nagyon fontos jellemzőre kell odafigyelnünk: funkcionalitás. Amikor eldöntjük, hogy mit szeretnénk viselni, pillanatok alatt ki tudjuk kapni a választott ruhadarabot.

A rendszerezett gardrób egyik nagy előnye, hogy sokkal több hely nyerhető vele.
Az átlátható ruhatár legegyszerűbb eleme a helytakarékos és kihúzható vállfatartó, mellyel a reggeli öltözködés is leegyszerűsíthető. A hagyományos polcrendszerrel ellentétben igazán praktikus megoldás az oldalra szerelhető önbehúzós, teljes kihúzású, kihúzható ruhás kosár használata, melyet többszintes verzióban is meg tudunk vásárolni. Nadrágjaink, nyakkendőink gyűrődésmentes tárolására kihúzható nadrágtartó és a nyakkendőtartó nyújt segítséget. Használatukkal sokkal kevesebb helyet foglalnak el holmijaink, mintha fektetve lennének, ráadásul praktikusabban kereshetőek. Kihúzható cipőtartóval biztonságosabb helyet, a gardróbban pedig nagyobb rendet teremthetünk. Hogy a szennyes tárolása se okozzon problémát rendelhetünk gardróbba beépíthető, egy mozdulattal kihúzható szennyestartót is.

Könnyítse meg gardrób kiegészítőkkel a mindennapokat és rendezze el praktikusan, esztétikusan ruháit!

További információkért látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük