Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató
Koronavírus

A HázakÁruháza csapata elengedhetetlennek tartja, hogy fokozott figyelmet fordítson a vásárlók és munkatársak biztonságára. Minden lehetséges intézkedést megteszünk a jövőben ahhoz, hogy megállítsuk a koronavírus terjedését. Hiszünk abban, hogy közös erővel, odafigyeléssel és kitartással hamarabb átvészelhetjük ezt a nehéz időszakot.

A raktárkészletünket az elmúlt hetekben a lehetőségekhez mérten megnöveltük annak érdekében, hogy a kiszolgálás folyamatos lehessen. Beszállítóink egy része ugyanakkor március 16-ával leállította a gyártást (egyelőre erre a hétre, de sajnos ez még változhat), és a szállítmányozás sem mondható zavartalannak, ami a jövőben bizonyos termékeknél áruhiányt okozhat. Indokolt esetben arra kérjük, hogy a készleteinkkel kapcsolatban érdeklődjön a munkatársainknál. Készlethiány esetén igyekszünk helyettesítő terméket javasolni, illetve segíteni Önnek abban, hogy a vásárlói elégedettek legyenek a kialakult helyzet kezelésével.

Az elkövetkezendő időszakra (visszavonásig) az alábbi rendelkezéseket vezetjük be:

SZEMÉLYES ÁTVÉTELT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOK – vásárlóink és munkatársaink biztonsága érdekében úgy döntöttünk, hogy vészhelyzet idején

bolt nyitvatartása: hétfőtől péntekig 08:00 – 15:00 között, szombaton 08:00-12:00 között

AZ ÜZLET A HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL ÁT LETT ALAKÍTVA, A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZABÁLYAI SZIGORODTAK. SZEMÉLYES KISZOLGÁLÁS MOST CSAK A FŐBEJÁRATNÁL TÖRTÉNIK, AZ ÜZLETBE BELÉPNI TILOS. LAPSZABÁSZAT RENDELÉSÉT IS ÁT TUDJA VENNI, DE A MŰHELYBE ENGEDÉLY NÉLKÜL TILOS A BELÉPÉS. MUNKATÁRSUNK MAJD SZÓLÍTJA. HA TOVÁBBI KÉRDÉSE LENNE NYUGODTAN KERESSEN TELEFONON MINKET! ITT

Javasoljuk, hogy akkor jöjjön be üzletünkbe, ha el tudja kerülni a tömegközlekedést (autózon, biciklizzen be hozzánk).

Legyünk türelmesek, ezt magunkért tesszük!

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST –

Kérjük, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében, ha lehetséges előre utalással teljesítsék rendeléseiket a vészhelyzet ideje alatt. Ezzel jelentősen csökkentjük a személyes érintkezésekből adódó fertőzésveszélyt. Kérjük utalásnál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelés azonosítóját, melyet a rendelés végén vagy a visszaigazoló email-ben kapott és csapatunk máris intézi a többit.

Rendelje otthonra a termékeinket és ügyelj az átvétel körülményeire, ezzel is csökkentve a fertőzésveszély kockázatát.

  • Mosson alaposan kezet átvétel előtt és után!
  • Vegye át a lakáson kívül a terméket!
  • Húzzon kesztyűt az átvételhez!
  • Használjon saját tollat az aláíráshoz!

A rendelés végén jelezzék a “megjegyzés ” rovatban, ha egészségügyi okok miatt zárt területre kérnétek a kiszállítást és az esetleges lezárás pontos határvonalát. A futárszolgálatok munkatársai veszélyeztetett területekre nem léphetnek be, így a megrendelt áru átadását csak a zárt terület határa előtt tudják lebonyolítani. Utánvét esetén a készpénzes és helyszíni kártyás fizetés, bármilyen közvetlen fizikai érintkezés a lezárt területen tartózkodóval ilyen esetekben nem lehetséges, a futárszolgálat munkatársai megtagadhatják. Ebben az esetben javasoljuk az előre utalást a megrendelésnél.

Ha lehetséges kérünk keressenek minket Facebook-on, vagy a kapcsolat oldalon.

Csapatunk folyamatosan a teljes erejével az önök rendelkezésére áll, hogy átvészeljük ezt a gondterhes időszakot közös erővel.

Reméljük, hogy ezek az információk hasznosnak bizonyulnak.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az online vásárlás és a személyes átvétel zökkenőmentes legyen.

Köszönjük együttműködésüket!

HázakÁruháza Csapata

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük