Lakásfelújítási támogatás – akár 6 millió forintos beruházás!

Lakásfelújítási támogatás

Az álomotthon most valósággá válhat! A lakásfelújítási támogatás 2021. január 1-től egészen 2022. december 31-ig lesz igényelhető.
Egy vissza nem térítendő állami támogatás, ami a lakóhelyül szolgáló ingatlan felújítási, korszerűsítési munkálataira igénylehető. Az állam a felújítási munkák számlákkal igazolt költségeinek felét, legfeljebb 3 millió forintot térít meg utólagosan.

 

Lakásfelújítási támogatás - akár 6 millió forintos beruházás!
Lakásfelújítási támogatás

Egyedi konyhát, igényesen beépített bútorokat, praktikus gardróbot szeretne otthonába?
Jó hírünk van!
A támogatás ezekre a munkálatokra is igénybe vehető. Üzletpolitikánk legfőbb szempontja, hogy minőségi alapanyagokkal tudjuk kiszolgáljuk kedves vevőinket. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy minden nagy bútorlap és kiegészítő gyártó céggel kapcsolatban vagyunk, így ügyfeleink részére nagyon széles skálát tudunk biztosítani! Nálunk biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.

Fontos tudni azonban, hogy a lakásfelújítási támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet. Amikor a megvásárolt tételekről minden számla kifizetésre került, küldje be igénylését 60 napon belül – de legkésőbb 2022. december 31-ig – a Magyar Államkincstár számára!
Igénylés előtt a további részletekről a Magyar Közlönyben tájékozódjon!

 

40 éve vagyunk a bútorgyártás élén! Vegye igénybe a lakásfelújítási támogatást és szolgáltatásainkat álomotthona megvalósításához! Bemutatótermünkben és lapszabászatunkban számos munkalap, bútorlap, bútorszerelvény közül válogathat, de megnézheti és megrendelheti forgalmazott termékeinket weboldalunkon, webáruházunkban is.

 

3D látványterv elkészítését, helyszíni felmérést és bármilyen bútor beépítését is vállaljuk!

 

    Leave a Reply

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük