Laminált bútorlapok: miért jó választás?

Ha pénztárcabarát árfekvésű megoldást keres, laminált lap választásával meg is találta. Természetesen ebben az esetben is érdemes a minőségibb darabokat vásárolni, hogy azok hosszú távon is megállják a helyüket.

A laminált lapból készült bútorokat nagyon könnyű tisztítani. Masszív az anyag, nem tömörfa, ezért nem nem kell speciális bútortisztítókkal bajlódnia. A bútorra került szennyeződéseket egy nedves ronggyal és bármilyen lágy tisztítószer segítségével el tudja távolítani.

Laminált bútorlapok: miért jó választás?
Laminált bútorlapok

Ha kisállatok vagy kisgyermekek élnek a háztartásban kiváló választás a laminált bútor, mert igen tartós és strapabíró. A laminált rétegnek köszönhetően nem szükséges felület kezelni őket, ellenállnak az általános igénybevételeknek (karcolásnak, víznek, hőnek). Ez adja a termék kopásállóságát, ellenállóképességét a közvetlen nedvességgel, a vegyi anyagokkal, tisztítószerekkel szemben.

A laminált lap nem igényel különösebb ápolást és karbantartást nem igényel, nincs szükség rendszeres fényezésre, Rendeltetésszerű használat mellett hosszú évekig nem mutatkoznak rajta a sűrű használat jelei. A mai felületek már az UV sugárzást is bírják, nem fakulnak még az ablak előtt sem.

A laminált lapoknál ma már változatos a szín és textura választék. Sokféle felületi struktúra közül választhatsz, mert a laminálás szintetikus anyagok használatával történik.  A divat gyorsan változik, a lakberendezésben is. Bútorlapok esetében is mindig vannak divatos színek, árnyalatok.

Válogasson modern és költséghatékony laminált bútorlapok között!

További információkért látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük