Mobil klíma: gyors megoldás hűtésre, fűtésre, szárításra!

A mobil légkondicionáló hatékony megoldás, ha bármilyen helyiségben gyorsan és effektíven szeretne kellemes levegőt varázsolni. Nem igényelnek kiépítést. Nem kell fixen rögzíteni, így tetszőlegesen áthelyezhetők. Könnyű a szerkezetük, talpazattal vagy görgőkkel rendelkeznek az egyszerűbb szállítás érdekében. Tisztításuk házilag elvégezhető, nem igényelnek szervizes beavatkozást.

Miért gyors megoldás a mobil klíma?

A mobil klímaberendezések fő előnye a fali klímaberendezésekkel szemben az alacsony vételáruk. Nem kell költeni az összetett professzionális összeszerelésre vagy az az utáni takarításra. A klíma azonnal használatra kész.

Télen sem kell használaton kívül helyezni!

A modern G21 légkondicionálóval nem csak hűtheti a szoba levegőjét, hanem melegítheti is. A légkondiciónálót akár a hideg őszi napokon is használhatja. Páramentesítőként is funkcionál. A G21 Envi mobil klíma mindig kellemes légkört teremt.

Mobil klíma: gyors megoldás hűtésre, fűtésre, szárításra!
Mobil klíma

Wifin keresztül is vezérelhető!

Állandóan a légkondicionáló távirányítóját keresi?  Többé ilyen nem fordulhat elő!
A G21 Envi WiFi-vel van felszerelve, így a mobiltelefonja segítségével is vezérelheti. Mindössze telepíteni kell az alkalmazást, párosítani az eszközöket és kész is!

Nincs fúrás, nincs szemét!

A G21 mobil légkondicionáló nem igényel professzionális telepítést vagy kiterjedt építési munkákat. Az egység azonnal használatra kész. Elég kivezetni a csövet az ablakon, majd dugja be a légkondicionálót a konnektorba.

A G21 légkondiciónálót kerekekkel van  ellátva, melyeknek köszönhetően bármikor egyszerűen áthelyezhető egyik helyről a másikra, hogy lehűtse, melegítse vagy szárítsa a levegőt.

Teremtsen mindig kellemes légkört szakember segítsége nélkül!

További információkért látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük