Széfek: szerezze be a pótolhatatlan értékek őrzőjét!

Mindannyian szeretjük biztonságban tudni értékeinket otthonunkban, az irodában, akár a nyaralóban is.

Széf használatával biztonságban tudjuk pénzünket, ékszereinket, útlevelünket és más értékpapírjainkat, az elektromos készülékeket és egyéb más értéktárgyainkat, melyet alapvetően félnénk elől hagyni.

Érdemes minőségi, szilárd anyagból készült berendezést vásárolnunk a legnagyobb biztonság érdekében, mely ellenáll az erőszakos behatolási kísérleteknek. A rögzíthető verzió megakadályozza a széf eltulajdonítását.

Széfek: szerezze be a pótolhatatlan értékek őrzőjét!
Széfek

A biztonságos bezáráshoz a széf digitális zárral ellátott, numerikus kombinációval és információs LED kijelzővel rendelkező típusok erősen ajánlottak. Elérhetőek olyan széfek, melyeken könnyen beállíthatjuk saját 6-jegyű kódunkat a mellékelt utasítások segítségével. Beállíthatjuk a dátumot és az időt is. A kijelzőn visszanézhetjük akár 105 nyitás időpontját is. Ezek a típusok a digitális zár mellett mechanikus kulcszárral is el vannak látva a széf vésznyitására. A csomagban két kulcs is található arra az esetre, ha az egyik kulcs elveszne, vagy biztosítani szeretnénk két személynek a hozzáférést. Mindenképp olyan széfet válasszunk, melyeknek ajtaja és szerkezete is erős.

Tudja biztonságban értékeit és rendeljen minőségi széfeket!

További információkért látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük